12 Temmuz 2012 Perşembe

Erkeklerin değiştirmediği alışkanlık !


Koltuk alışkanlığı
Erkeklerin hayatları boyunca vazgeçemeyecekleri eşyalar vardır. Hatta bu eşyalar onlar için bazen o kadar önemlidir ki; erkek sevgilisiyle buluşmak yerine o eşyayla kalmayı bile tercih edebilir. Bunların en başında rahat bir koltuk gelmektedir. Herkes rahat bir koltukta oturmaktan ya da uzanmaktan hoşlanır ama erkeklerle koltuklar arasında farklı bir bağ vardır.
Bu yüzden kadınların, onları bir süreliğine koltuğundan ayıracak iyi programlar yapması gereklidir. Programlar yapın ama eski koltuğu modern bulduğunuz yeni bir tasarımla değiştirmeyin. Bu ayrılık sebebi olabilir.
Uyku alışkanlıkları
İki tip uyku alışkanlığı vardır. İlki erken yatıp erken kalkmayı seven ve
ne olursa olsun uykusundan ödün vermeyenler. İkincisi de çok geç yatıp buna rağmen erken kalkabilen ve sizin de aynı miktarda uyumanızı isteyen erkekler.
Bazı erkekler, eğer bir kadın erken yatmayı seviyorlarsa, erkek, kadının kendini suçlu hissedebilecek şekilde bunu ona karşı kullanır.
Bir erkek geç saatlere kadar uyumayı seviyorsa onu asla erkenden uyandıramazsınız. Erkek arkadaşınızın uyku saatleriyle ilgili bir problem yaşıyorsanız onun size uyum sağlamasını beklemek yerine kendinize o uyurken uğraşabileceğiniz başka hobiler bulun.
Dedikodu
Erkekler dedikodu konusunda kadınları suçlarlar ancak kendilerinin daha fazla dedkodu yaptığını kabul etmezler. Kadınlar, başkalarının kulağına gitmesin diye yüzeysel konuşur, erkekler ise konuyu detaylandırırlar.
Bir dedikoduyu bir kız arkadaşınıza anlatmak yerine erkek arkadaşınıza anlatırsanız bu hata olur. Çünkü konu erkekler tarafından konuşulursa asla unutulmaz. Ama kadınlar önemini yitiren konuların üzerinde durmaz.
Arkadaşları
Her kadın sevgilisinin en az bir arkadaşından hoşlanmaz. Bu kişileri, ilişkileri için tehdit unsuru olarak görürler. Eğer sevgilinizin arkadaşları ilişkinizde problem yaratıyorsa, bu durumu sevgilinize anlatmak yerine arkadaşlarına iyi davranmaya başlayın. Bu sayede sorunun sizde mi arkadaşlarınızda mı olduğunu anlamasını sağlayın. Erkek arkadaşlarıyla buluşmak istediğinde sorun çıkarmazsanız, bu davranışınız onun arkadaşları tarafından sevilmenizi sağlayacaktır. Ve arkadaşları ona sizi kaçırmaması gerektiğini söyleyeceklerdir.
Telefonla konuşma
İlişkinizin ilk başlarında tabii ki birbirinizi tanımak için daha çok konuşacaksınız ama aslında sevgilinizin telefonla konuşmaktan sıkıldığını öğrendiğinizde kırılabilirsiniz. Bu yüzden telefonda tartışmayın. Çünkü sinirli olduğu için sizi dinlemeyecektir ya da telefonu kapatmak için bahaneler üretecektir.
Giyim tarzları
Modayı takip etmek kadınlar için ne kadar zevkliyse erkekler için de bir o kadar boşa zaman harcamak anlamına gelir.
Spor giyinen sevgilinizin giyim tarzını değiştirmeyi düşünüyorsanız ona kendi zevkinize göre hediye alabilirsiniz. En azından sizi mutlu etmek için giyecektir. Onun bu haline iltifat etmeniz de onu mutlu edip, cesaretlendirecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder