12 Temmuz 2012 Perşembe

Erkekler kadınların nelerine hayran kalıyor?




Nasıl bir kadını etkileyici buluyorlar? Nasıl bir kadının sevgilisi olmayı asla istemiyorlar?
Nasıl bir kadın ile evlenmek istiyorlar?
Çocuklarının annesinin nasıl bir kadın olmasını hayal ediyorlar?
Kendine Güven
Aşırıya kaçıp ukalalık boyutuna gelmedikçe bir kadının kendine güveninin olması bir erkek için önemli bir kriter. Girdiği ortamda rahatça fikrini söyleyebilen, çekingen davranmayan ancak yerine ve ortamına göre konuşmayı bilecek kadınlardan hoşlanıyorlar.
Bakımlı
Kendine bakmayan ve
pasaklı bir kadın ile ömür geçirmeyi hiç bir erkek istemez. Bazı erkekler daha frapan ve süslü kadınları tercih ederken, artık çoğu erkek doğallıktan yana. Ancak temiz, özenli ve kendine bakan kadınları seçtikleri kesin.
Pratik
Sorun çıkartan kadınları dırdırcı olarak nitelendiren erkekler, prenses kız rolünü oynayan kadınlardan oldukça sıkılmış görünüyorlar. Ne istediğini bile, önüne çıkan sorunları kontrollü bir şekilde çözebilen kadınlara hayranlıkla bakıyorlar.
Naif Ruh
Hırcın tavırlar erkekleri en çok iten hareketlerden biri. Cinsellik söz konusu olduğunda bundan hoşlanan erkekler olabilir ancak insan ilişkilerinde naif bir tavır sergileyen kadınları çok etkileyici bulmaktalar. Ağır başlı ve her ortama sokabilecekleri kadınları yanlarından ayırmak bile istemiyorlar haberiniz olsun!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder